Kommentar av "Kyrkotönt"!

Vilken härlig kommentar jag fått! Uppmuntrande.

David
om Nifelheim:
Hej du. Du verkar vara en skön tjej....kvinna, men jag måste bara varna dig lite. JAg ser att det är väldigt mycket ockulta saker i din omgivning och det är ingenting att "leka" med. Det kan bli sjuka konsekvenser av "mörkretsmakter". Nu tycker du säkert att jag är as töntig eller någon äcklig kyrkotönt. Och jag kanske är det till och med i dina ögon.

Men eftersom att jag nu är det så vet jag vad satanism innebär på lite lätt nivå. Och det jag vet är att det bara är destruktivt. Om du tycker att det bara är en cool grej så uppmanar jag dig att sluta på en gång, om du är insatt i det så vet du själv vad som håller dig fången och varför du rädd.

Tror du på Satan så vet du också att Gud finns.


Demonia till Kyrkotönt:

Hej du. Du verkar vara en jävligt trångsynt och osäker människa....varelse, men jag måste bara varna dig lite. Jag ser att det är väldigt mycket religiösa saker i din omgivning (din blogg) och det är ingenting att "leka" med. Det kan bli stora konsekvenser av "gudsmakter". Nu tycker du säkert att jag är as cool eller någon häftig bloggbrud. Och jag kanske är det till och med i dina ögon.

Men eftersom att jag nu är det så vet jag vad religiös tro innebär på väldigt djup nivå. Och det jag vet är att det bara är hjärntvättning, osjälvständighet, frihetsberövande och manipulation. Om du tycker att det bara är en cool grej så uppmanar jag dig att sluta på en gång, om du är insatt i det så vet du själv vad som håller dig fången och varför du är så rädd.

Tror du på Gud så vet du också att Satan finns.


NP: Hellhammer - Satanic Rites


~Demonia~

Kommentarer
Postat av: A

Humor deluxe.

2009-09-14 @ 12:43:22
URL: http://tre-r.blogspot.com/
Postat av: Impaler

HAHAHA! SÅ jävla bra!

Va stolt jag blir över dig mitt hjärta ;-)Uffe Ekman e ju inte alls farlig för mänskligheten!!?? VIDRIG!!!

2009-09-14 @ 12:57:33
Postat av: Danne

Religon är, och har alltid varit något för svaga människor.

2009-09-14 @ 15:56:21
Postat av: Evil Meatman

Haha världklassvar Demonia!

2009-09-14 @ 18:56:52
URL: http://evilmeatman.bloggagratis.se/
Postat av: David

Ja det var klyftigt svarat, grattis du har haft kul åt mig! TjohooMen det var kul att du tog dig tid att kolla på bloggen. Nu ska jag gå och hjärntvätta mig själv och andra och äta barn tillsammans med Uffe. Kasnke gå och korsfästa mig själv och dricka te på Fosmo.Hälsa på vettja

2009-09-14 @ 20:15:13
Postat av: Grimgoth

Underbart!!

hahaha

2009-09-15 @ 10:01:52
URL: http://grimgoth.blogg.se/
Postat av: Karin

haha vilket klockrent svar du gav honom :) HAH!

2009-09-15 @ 16:24:49
URL: http://avarquare.blogg.se/
Postat av: Roy Kristensen

Nydelig svar... Du er kul, Demonia (or Miss M. preferably)

2009-09-15 @ 19:46:22
URL: http://www.imhotep.no
Postat av: Daniel

haha, humor på hög nivå.Jobbar inärheten av en Jehovas kyrka och en pingstkyrka. Djupt obehagligt folk med något avtrubbat i blicken...Undra om han som läste bloggen sitter hemma och googlar "Blogg + Satanism" på fritiden=D.

2009-09-16 @ 20:56:25
Postat av: David med näsa

Kan jag lova att jag gör!Jag googlar på: Allt som är syndigt och dumtSen så skriver jag till alla som har sånna där hemska "djävulsbloggar" och sjunger psalmer så att jag inte får onda krafter i mig.Bra va.Jag undrar om ni ens har varit in i en kyrka eller om ni bara sitter och kollar på youtube på fritiden och letar efter klipp då man hänger ut och gör narr av kyrkan. Skulle inte förvåna mig om ni inte ens har klivit innanför dörren för att bilda er egen uppfattning

2009-09-16 @ 23:51:12
Postat av: Boris

Jag har personligen ingenting emot organiserad religion (okej jo det kanske jag har lol), jag respekterar folks tro osv iaf. Men folk som går och försöker banka i vad de själva tror och ser en som ultradestruktiv om man inte håller med dem borde inte få vandra på denna jord. Den här David verkar vara en av dessa...För övrigt ligger det i kristen tro att om något inte ärar Gud är det Sataniskt. Spongebob är alltså lika "Destruktivt" som dessa ockulta saker.För övrigt klockrent svar där!

2010-02-09 @ 14:26:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0